Werkplaats

Autobedrijf Schoolderman is een full-service autobedrijf. Uw auto, bedrijfswagen of camper is van harte welkom in onze complete werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type voertuig. 

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, kunt u bij ons terecht. Door onze vakkundige monteurs wordt altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruik gemaakt van professionele apparatuur. 

Wij investeren niet alleen in opleiding en kennis om iedere auto te kunnen onderhouden, wij investeren ook in gereedschap om efficiënt te werken aan uw auto.

Wij voeren reparaties uit zoals de fabriek van het merk dat voorschrijft. Wij houden ons ook aan de scherpe normtijden die voor een reparatie staan. Ook al doen wij langer over een reparatie dan opgegeven.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk. 

BLIJF MOBIEL

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Autobedrijf Schoolderman kunt u rekenen op de beste service. Zo kunt u gebruik maken van vervangend vervoer of een leenfiets. Natuurlijk houden wij u weer op de hoogte wanneer uw auto klaar is, maar in de tussentijd blijft u mobiel!

Werkplaats