Over ons

Autobedrijf Schoolderman is een familiebedrijf dat in 1968 is gestart door de vader van huidige eigenaar Peter Schoolderman. Peter was al van kleins af aan in het garagebedrijf, toen nog in het centrum van Zutphen, van zijn vader te vinden en wist niet beter dan dat hij later automonteur zou worden en het bedrijf van zijn vader zou overnemen. "Als kind had ik zelfs een eigen kamertje in het bedrijf waar ik o.a. na school mijn huiswerk kon maken" aldus Peter. Sinds begin 2000 heeft Peter de dagelijkse leiding van Autobedrijf Schoolderman overgenomen van zijn vader en rond 2010 werd de stap gezet naar een nieuwe locatie op de Brinkhorst in Zutphen waarna het bedrijf floreerde. 

Bij Autobedrijf Schoolderman is servicegerichtheid en persoonlijke aandacht erg belangrijk: "Wij kijken naar de klant én auto. Daar spelen we op in. Wij houden van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet de klant altijd precies waar hij aan toe is".

BOVAG

Wij zijn een erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

Het team van Schoolderman